sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kukka 8 vuotta!

Hurjaa miten aika kuluu ja tuntuu että eihän siitä voi olla niin kauaa kun ajettiin neiti kyydissä kotiin... Kukka täytti 8 vuotta eilen, lauantaina! Perinteiseen synttärijuhlaan kuuluu kerroshampurilaisen syönti ja kakkua päälle. Tällä kertaa päädyttiin tosin syömään kerroshampurilaiset synttäripäivänä ja kakku jätettiin seuraavalle päivälle. Tottahan sitä voi juhlia 8-vuotissynttäreitä kahtenakin päivänä!

Kukka ja 8-vuotiskakku.
Neiti juhlakalu oli innoissaan kun sai herkutella mielin määrin. Ikä neidissä näkyy nivelrikkona sekä spondyloosina ja onhan ne harmaat hapset jo hieman vallanneet alaa kuonossa. Mutta niin kauan kun neiti on hyvässä kunnossa, niin juhlat jatkukoon! Vauhtia neidissä löytyy niin että nuorempia heikottaa. Käytiin metsässä sunnuntai-aamuna ja siellä Kukka leikki kepeillä ja juoksenteli. Nuoreni ihan silmissä!

Pihka herkuttelee kakkua.
Joelilla oli hauskaa kun yritettiin ottaa Kukasta virallista synttärikuvaa. Kukka kun teki kaikki mahdolliset temput, eikä malttanut olla yhtään paikoillaan. Ja poika kikatti ja kiljui mukana. Kukka on pojan mielestä aina mahdottoman hauska tyyppi. On tajunnut että koiria on kaksi ja jostain syystä Kukka on se hassu koira.

Kukka herkuttelee synttärikakkua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti