torstai 1. marraskuuta 2012

iHerb tilausta

Tilaan silloin tällöin Iherbistä voiteita, pesuaineita, lisäravinteita ja kaikenlaista muuta. Rapakon takana sijaitsevassa kaupassa on loistava valikoima ja erinomaiset hinnat. Pidän tilauksen alle 45€, niin ei tarvitse maksella mitään lisämaksuja Suomen päässä. Tosin ensi vuoden alusta nekin säännökset tiukentuvat ja raja tulee noin puolta pienemmäksi. Lisäravinteissakin on säännöksensä, mutta enpä vitamiineja ihmeempiä tilaile. Täytyy tehdä muutama pakollinen tilaus ennen vuodenvaihdetta, jotta saa varastot täytettyä. Postikulut, toimitusaika ja hinnat ovat kaupassa erittäin kohtuullisia.

Nyt oli Nubian heritage-saippuat ja D-vitamiini lopussa, joten oli pakko laittaa tilaukseen. Nubianilla on parhaat käyttämäni saippuat; ei kuivata ihoa, vaahtoaa runsaasti ja tuoksuvat ihanilta. Ovat myös koostumukseltaan loistavia. Tilaukseen lähti vahvaa D-vitamiinia talven varalle, limen/sitruunan tuoksuista vartalon kuorintaa, huulirasva sekä Joelille kylpyankka, joka ilmoittaa jos kylpyvesi on liian kylmää tai kuumaa. Myös paketti lakritsateetä lähti tilaukseen, on taivaallisen hyvää!

Saat Iherbistä (http://www.iherb.com) koodillani INA209  5$ alennuksen alle 40$ tilauksista ja 10$ alennusta yli 40$ tilauksista.

Tällä hetkellä yli 40$ tilaukset toimituskuluitta! Max. paino 1814 g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti