maanantai 11. helmikuuta 2013

Haalareista ja arvontaa

Olen jo nyt päättänyt että hankin pojalle Molo kidsin ulkovaatteet, sitten kun on sen ikäinen että vaatteisiin pääsee tulemaan kulumaa. Molo kidsillä on tällä hetkellä mallistossa aivan ihanat haalarit ja takki sateenkaaren väreissä. Tykkään!!! Toivottavasti sitten löytyy mallistosta pojalle jotain ihanaa kun on aika tehdä ostoksia.

Poikien tyyliin blogin arvonnassa voit voittaa lahjakortin Jeriikaan. Ja esittelyssä on Molon ulkovaatteita. Osallistu tästä: http://poikientyyliin.blogspot.fi/2013/02/molo-kids-ulkovaatteet-sisarvonnan.html

Ostettiin talveksi KappAhlin värikkäät haalarit, ihastuin niihin ensisilmäyksellä. Meille olisi mennyt loistavasti äitiyspakkauksen haalari ensimmäisen talven, mutta oli vain pakko saada herralle värikäs vaihtoehto. Haalarit ovat kyllä kiinnittäneetkin huomioita, lukemattomia kertoja ollaan saatu "voi kun ihanat haalarit"-kommentti. Meinattiin ostaa pojalle 68-koko, mutta onneksi ostettiin 74, että menee koko talven. Tällä hetkellä ovat lahkeista ihan jämptit, vain hihat ovat aavistuksen liian pitkät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti